Firar på ett hörn

I går kväll blev det betydligt senare än jag hade önskat, för jag var ett vrak när jag kom hem. Efter maten slog jag mig ned i soffan och rörde mig knappt resten av kvällen. Älskaren R hade bjudit över en kompis som ska flytta till Skåne, så de satt och gaggade en aning för länge för min smak. Till slut, strax efter tio, gick jag och la mig ändå. Kunde inte sova förrän han hade gått och R hade pysslat klart och lagt sig, så det blev ganska sent ändå. Rööööv.

När klockan ringde sex timmar senare var misären total. Lyckades hålla minen ganska bra hela dagen ändå, men nu är jag helfärdig. Piggade upp mig med att åka och träffa Sara i stan efter jobbet, och hon fyllde år. Vi fikade gott, pratade i evigheter och gick och kikade på prylar i området – i snöovädret. Sara fyndade lite julpynt och hörlurar, och jag hittade en söt uggla som jag nästan köpte. Men bara nästan. Den såg så glad ut!

Julpynt glad uggla i ull på Åhléns

Det är så himla härligt att bara hänga med Sara, hon är en sån där som man kan sitta och prata i flera timmar med utan att det någonsin blir tråkigt. Hon hade förresten fått instruktioner om att hålla sig borta under eftermiddagen, så hon anade att det skulle bli någon sorts firande under kvällen, men hon visste inte vad. Hon visste inte heller att jag visste vad det handlade om!

Hennes man hade bjudit in några av hennes vänner, och mig också, till en överraskningsfest hemma hos dem i kväll, men jag orkade verkligen inte. Tyvärr. Huvudet är trött och kroppen är kaputt, så jag var tyvärr tvungen att tacka nej, men jag fick i alla fall vara med och fira henne på ett hörn under eftermiddagen. Sedan jag kom hem vid halvsex-tiden har jag inte gjort ett dugg, och jag tänker fortsätta med det nu också. Over and out.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/firar-pa-ett-horn/

2 kommentarer

    • Christinadecember 11, 2012 kl. 21:34
    • Svara

    Mycket gullig liten uggla med snälla, snälla ögon.
    En god natts sömn önskar jag dig!

    1. Tack snälla du! Det behövs, och sker snart… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.