Fullt upp i kylan

Det är lite bra att folk har fullt upp nu, faktiskt, för jag orkar inte hitta på något ändå. Lördag är den enda dagen jag har ledig den här veckan, och det är en typiskt dålig dag att bege sig ut på stan på. Sen (förutom min anti-julafton) är det fullt upp ända till ett par dagar innan nyårsafton, med firande hos släkt och hängande på lantstället. Jag flyr.

Jag tänker inte, förutom jobb och skola, göra något mer den här veckan. Det går inte snabbt i skolan, men det är skitjobbigt att åka dit, släpa med sig alla saker, sitta där och försöka hålla sig vaken utan att skälla på någon, och ta sig hem igen. Det är tre veckor i januari jag ska göra det också, men eftersom ingen vet vad vi ska göra i skolan, och om vi ens har någon lärare efter jul, så kanske jag inte behöver vara där så mycket heller.

Jobb, skrivbord

Nu har snart halva veckan gått, i alla fall. Efter i dag lär det lugna ner sig betydligt på jobbet, och det jag är färdig med veckans övningshäfte i skolan. Kan alltså sitta där och surfa och försöka ta reda på om jag behöver vara där mer i veckan. Det är svinkallt där jag sitter, förresten. Precis framför ventilationen, där det är typ 16 grader och blåser kallt. No joke. Det är dessutom smockfullt med bord och stolar, så det går inte att flytta på mig. Får dra in magen och gå på tvären bara jag ska till min plats, liksom. Har två par strumpor på mig i vinterkängorna, och både linne, tröja och kofta…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/fullt-upp-i-kylan/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.