Gårdagens fynd

I våras när jag hade födelsedagsfest fick jag en ursnygg ljusstake/skål av en gammal klasskompis, som jag återfått kontakten med. Nu har vi tyvärr inte träffats sedan dess, men förhoppningsvis blir det fler gånger. Jag gillar henne, och det är något speciellt med att träffa folk som man lekte med när man var liten! Jag fick den stora av henne, och i går när jag var ute med bästa M hittade jag de här två små i samma serie. Hur läckra som helst!

Gröna ljuslyktor från Indiska, glaset ser sprucket ut

Sen när vi var inne på Gallerix och glodde, så köpte M något och sa att jag inte fick titta, och när vi kom ut så fick jag en present! Ett 3D-bokmärke med hajar på, för jag har ju en viss fäbless för hajar – särskilt i form av mjukisdjur. Numera finns det inte mindre än fyra stycken hemma, i varierande storlek. Allt från den lilla maskoten som är 7-8 cm lång, till den som är en dryg meter.

Blått 3D-bokmärke med hajar från Gallerix

I dag är det skitkallt ute, och R ska leka i garaget när hans baksmälla blir lite bättre – herrklubben var minsann ute och drack öl i går. Jag tänker minsann inte gå ut överhuvudtaget, så om någon tänker leka med mig så får det nog bli här hemma. Om jag ens orkar det, ryggen är i ganska dåligt skick. Vi får se, det finns säkert någon bok att läsa, eller något töntigt matlagningsprogram att se på. Vad gör du i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/gardagens-fynd/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.