Gym och lördagsgodis

Har haft en skön vilohelg, och inte gjort mycket alls! Lördag – hemma själv, målade lite, slappade, kollade igenom gamla bilder som jag målade när jag var liten, kollade på snöstormen utanför och alla som försökte kämpa sig fram på gatan utanför. Är sjukt nöjd med beslutet att stanna inne, för det såg hemskt ut!

Älskaren R var i garaget på dagen, och jag skickade en handlingslista till honom. Det var sju saker på listan, men han kom bara hem med sex av dem. Plus kakor. Så… Typiskt, och ändå gulligt. Vem behöver Bregott, när det finns kakor, liksom? Hade skrivit en beställning för lördagsgodis också, och jag var tvungen att specificera att det inte innebar någon jävla ost och kex. Alltså, jag gillar verkligen ost och kex, men det är inte godis. Nej, absolut inte.

Godis, klubba. Lördagsgodis

Det hände nämligen en gång förra vintern, och jag blev så himla besviken. Tanken var fin, och det var väl hans idé om något extra gott att tugga på framåt kvällen – men det var inte punschpraliner och jelly beans, och jag blev besviken! Haha! Inte arg på honom, men jag förklarade nog en gång för alla vad lördagsgodis innebar, så att det aldrig någonsin skulle bli ett sådant fruktansvärt missförstånd igen.

I dag skulle vi åkt till gymmet, men det blev någon sorts breakdown i stället. Ville inte följa med och handla i anslutning till det, och skulle vara tvungen att laga lunch först… Nej tack, det är min vilohelg. Tränar gärna, men gör inte resten. Det ska förresten öppna något nytt gym här i närheten, på 5 minuters gångavstånd. Dyrt, och ingen aning om hur det är. Puls & Träning heter det. Det går liksom inte att kika in heller, för huset är nybyggt, och det öppnar den 19-20 januari. Tecknar man medlemskap innan dess sparar man 400 spänn på ett år. Men då kan man ju lika gärna köpa grisen i säcken, och det suger ju. Jag vill ju se att det jag behöver finns, innan jag köper ett årskort. Det vore perfekt att kunna gå dit, men jag blir väl utan rabatt då. Faaan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/gym-och-lordagsgodis/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Karolinadecember 16, 2012 kl. 21:54
  • Svara

  Jag tränar på puls och träning och tycker det är jättebra, men det är för att det är så litet och lite folk där. Men jag kör ju mest rehab och lite maskiner, så jag har inte så höga krav( jag tycker det är så skönt med lite folk), och jämfört med typ SATS är det ju iaf billigt, men du kanske har ändå billigare alternativ?!

  1. Ja, lite folk är ett måste, orkar inte stå och vänta och trängas! 😀 Det kostar 3700 om året här på Puls & Träning, det är nästan tusenlappen dyrare än där jag går nu. Å andra sidan är det kort gångavstånd och bättre öppettider, jag kan inte ta mig till ”mitt” vanliga gym utan bil. Det lutar åt att jag byter, får önska mig bidrag i julklapp. 🙂

  • Tatianadecember 17, 2012 kl. 10:00
  • Svara

  Jag tränade där och jag gillade att vara där helt ENSAM. Lövely.

  Men jag är av naturen lat och saknade gruppträningen. Och nu så rider jag två-tre ggr i veckan= värsta fyspasset .

  1. Ja, nån trängsel ska det inte vara, och gruppträning slipper jag helst! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.