Haveri och blodigt allvar

I dag åkte vi in till “stan“, och visserligen var det inte särskilt mycket folk jämfört med i Stockholm, men alla ytor är ju så mycket mindre! Det var alltså trångt ändå, men ganska mysigt att gå runt och titta. “Svärmor” följde med oss, och köpte en ny telefon. Hon är numera med smartphone också, även om det var en enklare och lite äldre variant. Den tar bra bilder, och det var det enda kriteriet.

Sen bar det av till Systembolaget, och jag kollade lite på kläder. Hittade inget alls som tilltalade mig på rean, så vi blev inte så långvariga. Haha, svärmors betalkort fungerade inte på grund av ett ganska omfattande haveri hos Nordea, så hon kom billigt undan – R fick betala! Det måste ha kostat både handlarna och banken enorma summor, en dag som denna! Hon är förresten uppmärksam på vad som händer här i bloggen, så när vi kom på middag i går hade hon gjort små figurer av vaxet till julosten!

Djur av vax från en julost

Haha, en igelkott och en katt/gris kanske. Lite oidentifierbart djur. R tänkte sig inte för och var väldigt nära att stoppa in den i munnen, i tron att det var en marsipanfigur… Vi har precis blivit utfodrade igen, hjälpt till med telefonen, och nu är det dags för ett parti Monopol. R har lovat! Dessutom ska vi spela om pengar som jag funderade på tidigare i dag, och vi kom överens om att förloraren blir 50 spänn fattigare. Höga insatser, det kommer bli blodigt allvar…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/haveri-och-blodigt-allvar/

1 ping

  1. […] så småningom över allt. Därmed vann jag även en hel femtiolapp, som jag och älskaren R hade slagit vad om! Han pyntade gladeligen, för mot slutet av spelet var han så jäkla less på att spela. Han […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.