Hittar pengar

Jag skulle möblera om lite kort och dylikt i min lilla mobilväska, och fick en glad överraskning. I det lilla lönnfacket låg det inte mindre än femhundra spänn! Hittar pengar, jag?! Har ingen riktig koll på när jag la dit dem (för det var väl jag?). Det skulle kunna ha varit när jag köpte den, för då var jag i Umeå och vet säkert att jag hade kontanter. Ett alternativ är att jag tog ut pengar när syrran och jag skulle på Girls night out, för då hade jag också kontanter med mig, in case of shopping.

I övrigt använder jag bara kort, förutom att jag då och då lägger i några enkronor i den hemska kaffeautomaten i skolan. Eftersom jag inte visste att jag hade dem, kommer de enbart gå till roliga saker, som fika med vänner och sådant som jag inte visste att jag behövde. Visst, det finns många som tycker att en femhundring inte är någonting, men för mig är det faktiskt en hel del. Jag kan ha mycket kul för det!

Pengar, mynt och sedlar. Hittar pengar.

Jag har aldrig haft någon större tur med att hitta saker, alla andra hittar pengar ute, men det mesta jag har lyckats med var nog 20 spänn. Men en gång för några år sedan hittade jag en tusenlapp mellan kuddarna i min soffa – och jag har nog aldrig ens ägt en tusenlapp. Frågade de som hade suttit in den på sistone om de hade tappat något, men ingen gjorde anspråk på pengarna. Till slut använde jag tusenlappen ändå – den var rolig. Pengar gör skillnad. Har du hittat pengar?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/hittar-pengar/

2 kommentarer

    • goldenbeachdecember 16, 2012 kl. 15:22
    • Svara

    Bara att gratulera!

    1. Tackar! Jag blev hur glad som helst, haha! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.