Inte utan tårar

Alltså, jag måste nästan förtydliga mig lite. När jag skriver att jag har haft en bra helg, för att jag bara har vilat och inte gjort något, då är ju hela situationen runt omkring mig fruktansvärt kass och bedrövlig. Jag vill ju göra saker, jag vill ut och hitta på roliga saker, jag vill träffa vänner och gå och fika med älskaren R. Jag vill till och med följa med och handla eller hjälpa till att städa.

Men jag orkar inte, för smärtan tar för mycket kraft. Den där förbannade kursen jag går på är liksom droppen som får bägaren att rinna över. Inte bara får jag extra ont att vara där, att släpa saker fram och tillbaka och att sitta där och lyssna på saker jag redan kan, det skapar en enorm frustration också, som även det tar kraft. Att inte ha något val.

Ögonfransar, gråta

Jobba måste jag tydligen, för jag kan inte leva på någon annan. Men jag gillar i alla fall mitt jobb och mina kollegor, och det är tur. Det är knappt att jag har orkat något mer än att jobba tidigare, och jag har inte mindre ont nu. Snarare mer, i samband med sjukhusbesöket senast. Så även om det var oerhört, fantastiskt skönt att vara hemma och inte göra någonting alls, så är det inte utan tårar och misär. Så nu vet ni det också.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/inte-utan-tarar/

2 kommentarer

  • Karolinadecember 18, 2012 kl. 09:04
  • Svara

  Tack för ditt ärliga och fina inlägg. Jag tror jag förstår. Jag har själv varit i princip hemma i ett år, med mindre utflykter och mår nu bättre och orkar mer, men självklart långt från tidigare (vilket jag börjat acceptera) och även lång från vad jag egentligen vill. Men nu när jag är hemma blir jag ibland sjukt rastlös, väggarna kryper liksom ihop… Hoppas jultomten kommer med mer energi och en herrans många smärtfria studer! Kram

  1. Tack! Ja, verkligen. Jag ogillar egentligen att sitta hemma, jag vill göra, uppleva, prova och äventyra! En helomvändning, med andra ord, men vi har väl inte så mycket att välja på.

   Som sagt, hoppas tomten är snäll i år! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.