Kattleksak

Skaffade förresten en ny kattleksak när jag var och storhandlade sist, något sorts fiskespö. Sprayade lite kattmynta på det, och nu får jag napp varje gång jag tar fram det! Till och med gamla gubbkatten Bacon (ja, han heter så), som inte leker med leksaker, tyckte att den var intressant och värd att slå till några gånger.

Kattleksak fiskespö

Nu kan jag inte ha den liggandes framme, för då tuggar de bara på den. Den åker fram ett par gånger om dagen i stället, samtidigt som de håller på att få fnatt och kutar runt som små missiler, så att de får leka av sig ordentligt. Som ni kanske minns var det någon veterinärassistent på djursjukhuset som påtalade att Dudde, den grå med ögonproblem, kanske var lite väl stadig.

Stackars katt, han kände sig så kränkt. Man får ju inte säga något om någons vikt! När de dessutom sa att han hade en fin färg, ja då började han nästan gråta både av ilska och förnedring. Finns det någon kattombudsman? Ja, skit samma. Det är ju bra om han rör lite på sig, och leksaken fixar det.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/kattleksak/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ehum, jag tror att du använder den där leksaken på R, egentligen… 😎

  1. Fasen, Tofflan, du känner mig… :mrgreen:

 2. Jag har också sådana spön. Jag känner mej som en god Fe när jag leker med mina små älsklingar. Har lite annat också, bollar som man hänger på väggen t ex. Snöret är av något slags elastiskt, så bollarna flyger och studsar som katterna själva gör, när de leker med dom. 😉

  1. Haha, vilken bra beskrivning! Man verkligen ser hur deras ögon glittrar när man tar fram det! Det är alltid kul att leka med katter! 😀

   1. Ja visst är det roligt. Det är så lite de reagerar för. Man behöver bara ta handen under täcket och riva lite, så hoppar de på den. Antagligen tror de att det är en liten mus där. De är helt underbara de små älsklingarna. 😉

    Lycka till med ditt jobb. Om du kommer dit i detta väder..

    1. Tack snälla! Jo, lite försenad men fram kom jag till slut! Det har lugnat ner sig med kaoset här, äntligen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: