Kattrulle

Min söta katt! Han älskar att ligga på det här överkastet, för det har struktur. Helst ligger han i fördjupningen på min ställbara madrass, så han riktigt gosar in sig ordentligt. Det är tydligen så skönt, att han går med på att bli inrullad i det. Det skulle aldrig hända annars. Kattrulle, kanske något för korvmojarna? Saknas bara lite räksallad.

Grå katt inrullad i ett överkast

Han ser för det mesta sur ut på bild, som en grinig gammal gubbe, men så är det inte på riktigt. Live. Fast han mobbar den andra katten ibland, utan egentlig anledning kan han knuffa ner honom från sängen eller ta hans plats i favoritstolen. Det stödjer tesen om att är man dum i huvudet, måste man vara tuff. Eller söt. Nu blir det fest här, så jag ska rulla ut honom. Gott nytt år!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/kattrulle/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.