Morgondusch

Jag råkade ut för en liten olycka härom morgonen. Klev upp, och efter det vanliga trasslet med att klä på sig, ta sig till toaletten och sedan vidare till köket, då hände det. Olyckan. Tog fram kaffekannan och skulle hälla i vatten. Tror ni inte att det där jävla duschmunstycket på vattenkranen fick för sig att lossna och flyga iväg? Den hamnade dessutom i kannan, tur att den höll i alla fall. Men jag fick en ytterst ofrivillig morgondusch.

Kaffekanna. Duschmunstycket på vattenkranen lossnade, fick en ofrivillig morgondusch.

Jag blev dyblöt. Brukar föredra att duscha utan kläder, men den morgonen hade jag inget val. Billiga jäkla skitprylar. Det var i alla fall bättre än den här gången, när hela blandaren ramlade av. Det var dock inte en billig skitgrej, utan ett konstruktionsfel i köket, haha! Nåja, synd bara att ingen såg mig, så jag hade kunnat bjuda någon annan på ett skratt också…!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/morgondusch/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 4, 2012 kl. 18:47
  • Svara

  Ha ha haaaaa! 😛

  1. Mmm jättekul… :mrgreen:

  • Tofflandecember 4, 2012 kl. 22:08
  • Svara

  Jaaaaaaaaaaa… 😆

  1. Det var faktiskt kul när det händer R i går kväll, haha! Dags att byta ut skiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.