Mysbyxor och ryggskrubb

I går kväll var det julfest på jobbet, med glögg, presenter, mat och partaj hela kvällen. Jag orkade verkligen inte vara med, fastän jag ville. Det brukar vara riktigt kul, och det är alltid mycket folk, men jag stannade hemma. Hade jag jobbat eftermiddag kanske jag hade kunnat stanna kvar, men inte när det blev hem först och inte när jag hade så ont. Tyvärr. Förhoppningsvis får jag en ny chans nästa år.

Gjorde inte mer än att vila när jag kom hem i går, och har sovit länge i dag. Har absolut ingenting inplanerat varken i dag eller i morgon än så länge, vi får se hur det känns senare. Situationen just nu: En balja kaffe, ägg och bacon, lite musik i högtalarna och mysbyxor. De känns ungefär lagom, och sätter nog tonen för en stor del av helgen, skulle jag tro.

Har även bestämt att jag ska få en skön ryggskrubb i duschen sen, för sedan ryggborsten gick sönder är det svårt att fixa själv. Objektet som ska utföra skrubbandet vet inte om det ännu, men jag får väl muta med något, om det inte räcker med att få se mig naken. Kanske en ansiktsmask på det, och eventuellt piffar jag till mina tråkiga, torra händer med någon rolig färg på naglarna. Alltid något som livar upp lite, liksom. Choklad vore trevligt också…

Blå ryggborste i plast från Åhléns


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/mysbyxor-och-ryggskrubb/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: