Nedräkning och ilska

Nedräkningen är igång. I dag slipper jag dessutom skolan, och älskaren R är ledig från och med i dag, ända till den sjunde januari. Som jag, fast jag får ju hålla ut i två dagar till först. Det har lugnat ner sig på jobbet nu, men eftersom posten har utannonserat att de har enorma förseningar i utdelningen, är det många som ringer och är sura för att deras gåvobrev inte har kommit fram. Missriktad ilska, åh vad roligt. Saker vi har skickat med A-post för en vecka sen kommer fram nu, liksom. Kul.

Det kommer att ringa folk i dag också, som vill att saker ska komma fram till julafton. Men hallå, det är på måndag! Nåja, tur att jag är som en gås när det gäller sånt där. Saker rinner av snabbt, det vill säga, inte att jag är fet och vit och lägger ägg.

Med lite tur har R varit och handlat mat lagom tills jag kommer hem. Det finns inget att äta, igen. Vem fasen är det som äter upp allt!? Plattbaggarna försvann ju samma dag som de upptäcktes, så de måste vara oskyldiga. Katterna är visserligen inte pinnsmala, men de kan varken öppna skafferi eller kylskåp. Jag fattar ingenting.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/nedrakning-och-ilska/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.