Nyår och fix

Logistikproblemen jag nämnde tidigare var lite lustiga faktiskt, för bästa M hade bjudit in folk till sig, och jag hade bjudit in folk till mig – och vi ska ju fira ihop! Haha! Jag tror inte riktigt att vi hade pratat klart innan jul om hur vi skulle göra, men tack och lov ändrade vi alltså tillställningen till hemma hos mig – som jag hade tänkt från början.

Det innebär lite mer folk än jag trodde, men det blir inget problem. M hade redan fixat två pajer och tre kilo kött, så jag svängde bara ihop en soppa till förrätt, och sen gör jag en sallad och någon enkel efterrätt.

En perfekt fin paj med kyckling och soltorkade tomater

Har varit och handlat och förberett det som behövs (hoppas jag), så det går nog ganska fort att göra. Tänker göra några små ändringar i menyn så att den blir enklare att laga, så det så. Dessutom tänker jag förbereda allt i dag.

Ska åka med älskaren R till storcashen och fylla på förråden lite. Det brukar vara full rulle där dagarna innan nyår, när alla företagare ska köpa upp årets överskott innan den första januari. Med lite tur orkar jag dit snarast. Natten till i går somnade jag nånstans runt halvfyra, och det var inte mycket bättre i går kväll. Senare ska R städa, sägs det dessutom. Jag klippte hans hår i går, och försökte ta betalt för det, men det gick helt åt helvete. Inte frisyren alltså, den blev grym, men det där med att ta betalt. Nåja, han får betala med städning och hångel.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/nyar-och-fix/

2 kommentarer

    • Christinadecember 30, 2012 kl. 11:37
    • Svara

    Önskar dig ett kalasbra Nyårskalas och ett gott slut på det gamla året!
    Kram!

    1. Tack så mycket, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.