Ont men ledig!

Nu är jag ledig. Ledig! För första gången på flera år, och det ska bli så skönt! Händerna, handlederna och armbågarna har precis gått helt åt helvete, precis som förra svängen jag jobbade. Det gick bra i tio arbetsdagar, den elfte började det göra ont, och dag tolv (vilket lägligtvis är i dag) blev det så illa att det var dags för pekfingervalsen så mycket det gick.

Det går ju bra när jag sitter och registrerar saker för mig själv, men när jag skriver ner uppgifter som jag tar emot i telefon måste det gå lite fortare. Handledsbandagen hjälper en del, särskilt när jag sover med dem också, men det blir ändå riktigt illa efter ett tag. Det är ju uppenbart att jag inte kan jobba så här under någon lägre period, det gör alldeles för ont.

Handledsbandage som hjälper vid smärta i handlederna. Ortos från Varsam på Kungsgatan.

Visserligen går det mest akuta över när jag är ledig ett par dagar, men händerna är ganska oanvändbara resten av tiden. Alltså kan jag förvänta mig att det blir riktigt illa någon gång igen strax efter mitten av januari, om det här ens hinner gå över tills jag börjar jobba igen. Men skit samma, nu är jag ledig!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/ont-men-ledig/

2 kommentarer

  1. Vila, njut och ha det så gott det går!
    Kram!

    1. Jag lovar! 😀 Kram!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.