Paraplyer och vila

Allt är klart för kvällens bestyr, förutom lite småfix med maten. Vi blir som sagt var bara fyra stycken, och mat finns det efter gårdagens utflykt, så om någon av mina vänner känner för att dyka upp så går det alldeles utmärkt! Jag har till och med paraplyer till drinkarna – 144 stycken närmare bestämt. Fast jag har inte kontrollräknat.

Storpack paraplyer i papper och trä för paraplydrinkar!

Jag tänker alltså bara slappa innan kvällen, kanske duka om jag orkar… Annars blir det soffläge, för kroppen är fan inte okej. Två nätters asdålig sömn, i kombination med fläng fram och tillbaka, resor och bärande är inte bra. Inte bra alls. En vecka ledigt kvar, sen kommer månaden från helvetet. Men det ska jag inte tänka på nu. Ska försöka. Hur firar du i kväll?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/paraplyer-och-vila/

2 kommentarer

    • Annkidecember 31, 2012 kl. 14:58
    • Svara

    Här sitter 2 för sig själva då barnen fått använda fjällstugan med sina vänner men det går bra det också Lite kallskuret så är kvällen räddad. Glömde vi har ju sällskap av 2 underbara goldenkillar!
    Gott nytt år!

    1. Det låter mysigt! Hoppas att det går bra med hundarna och alla fyrverkerier. Gott nytt år!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.