Rabattkod hos MrGizmo.se!

Har införskaffat en tidig julklapp till älskaren R, ett iPadställ från MrGizmo (som du hittar här) av märket Belkin. Han är ju störtförtjust i alla små tillbehör och tekniska leksaker till iPhone och iPad, och kopplar ihop allt med både datorn och bilen. Han skulle koppla ihop dem med katten eller tandborsten om det gick också.

Sladd

Han struttade runt som en kalv på grönbete och lekte och pysslade ett tag. Det är ju bara ett ställ, tyckte jag, men för honom var det en värld av möjligheter som öppnade sig! Det var ett riktigt stabilt ställ som gick att vinkla i olika lägen. Kolla på film i sängen kräver tydligen en annan vinkel, jämfört med i soffan på landet! Han blev helnöjd, och det var skönt att äntligen kunna ge något som han verkligen uppskattade.

I MrGizmos webbshop finns mängder med prylar och gadgets till kameror, telefoner, surfplattor och datorer, och de är oftast billigast också. Snygga mobilskal finns för den som gillar sånt! Dessutom erbjuder de just nu mina läsare 20% rabatt i nätbutiken om ni anger rabattkod ”sweet”. Erbjudandet gäller till och med den 19 december, så skynda på och handla julklappar!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/rabattkod-hos-mrgizmo-se/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ha ha haaa, ”han skulle koppla ihop dem med katten eller tandborsten om det gick också”… 😆

  1. Det är sant! Du skulle bara veta vilken prylnörd han är…

 2. Tack för en bra post!. Jag brukar rekommendera om sajter som samlar listor med rabatter
  som till exempel kan ge fri frakt och andra rabatter.
  Personligen letar nästan varje gång efter kupongkoder innan jag trycker
  på köp

  1. Jag också! Den här hade dock redan gått ut, men det kommer fler i framtiden! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: