Rådjur och planer

Jag blev väldigt överraskad när jag gick ut i måndags morse, för det stod fyra stora rådjur precis utanför porten! Såg dem genom glasdörren, och de blev nog betydligt mer överraskade än jag. De glodde några sekunder, innan de hoppade iväg bakom cykelstället och in i skogen bakom bostadsområdet.

Det är inte lika kallt i dag, tack och lov – men det snöar! Jag och Fru Hatt har planerat att fika efter min tid i ”skolan” i dag, beroende på hur det här snöandet utvecklar sig. Det var sagt att det kunde komma 3 decimeter, och då brukar det ju gå åt helvete med det mesta. Jag är trött, helt slut faktiskt.

Ryggen är dålig, men Fru Hatt är fantastisk, och jag vill inte missa ett tillfälle att få umgås lite med henne, så förhoppningsvis håller sig flingorna i schack. Jag kan vila när jag kommer hem, för jag har ingenting som måste göras. Som i går, ungefär.

Letade reda på kontaktuppgifter till lite olika företag i närheten, men jag skickar ingenting förrän jag vet lite mer om diverse saker som skulle kunna hända snart. Det är inte praktik förrän i april, så det brinner inte direkt i knutarna. Om kursen inte hinner bli inställd innan dess, det vill säga… Ny grupp i dag igen förresten, och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Bra, va? Det gäller bara att jag kommer dit, för taxin är redan 35 minuter sen, och de har inte ens meddelat. Dags att ringa.

* Ja, jag skojar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/radjur-och-planer/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterdecember 5, 2012 kl. 12:12
  • Svara

  De där kreaturen och älgar har jag sett på de mest märkliga ställen. Ska jag skryta lite så har jag en gång för längesedan tacklat och fångat ett rådjur som förvirrat sig in i staden med mina bara händer. Det är macho det. 😀
  Snö är kul men ack vad skidan slinter……

  1. Oj! Det är inte bara macho, det är hur coolt som helst! :mrgreen: Jag kom aldrig iväg, blev erbjuden en ny bil 10.30. Eh, tack men nej tack.

  • Tofflandecember 5, 2012 kl. 20:49
  • Svara

  Fan va häftigt!!! 😛

  1. Ja, jag blev glatt överraskad! Djur är mysiga när de är råa!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.