Roliga snögubbar

Man kanske borde passa på att göra ett par snögubbar, nu när det är kramsnö? Har inte gjort någon på många år, och jag har en hel del idéer på roliga saker man kan göra med dem.

Sen är det ju roligt att förstöra snögubbar på olika sätt. Spränga dem, släppa något tungt på dem, slå sönder dem med ett baseballträ, ge dem dödliga vatteninjektioner, eller styla dem med en hårtork. Jag är ju ledig, så varför inte, egentligen… Så länge någon hjälper mig med den nedersta stora bollen, så borde jag kunna bygga ihop något roligt ovanpå. Barnförbjudet, eller skräckinjagande. Eller bara dumt.

Kan knappt komma ihåg när jag byggde snögubbar sist, men det måste ha varit åtminstone 15 år sedan… Jag var inte så himla vuxen, i alla fall. Och då var den förmodligen inte särskilt farlig eller snuskig heller.

Snöbollar blir det ju några varje år, när det finns tillgång till snö, men jag får allting många fler kastade på mig än jag lyckas träffa när jag kastar på andra. Inte okej, jag kan inte sikta. Och jag vet att om jag skulle försöka mula någon, skulle det bli extremt obehagligt för mig tillbaka… Håller mig nog till snögubbar, de är ganska harmlösa. När byggde du en snögubbe sist?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/roliga-snogubbar/

2 kommentarer

    • monicaschdecember 28, 2012 kl. 19:27
    • Svara

    Utanför mig smälter nu Snusmumriken och Muminmamman.

    1. Haha, gulligt! Typiskt bra figurer att göra snögubbar av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.