Sen, arg och trött

Tror ni inte att Färdtjänst var sena igen i dag? Exakt samma visa som sist. Vänta 20 minuter, ringa resegarantin, få höra att det skulle dröja 40 minuter och att det inte gick att få någon bil från något annat bolag. Vad är grejen med att beställa resor så långt i förväg när det inte spelar någon roll, eller att ens ha en resegaranti, om de inte kan göra något?

Jag skickade ju ett mail i fredags, som svar på det knasiga svaret jag fick till mitt klagomål gällande samma sak. Dags för ett nytt, antar jag. Det är inte okej. Om allt hade gått som det skulle hade jag varit framme strax efter åtta, och jag har ändå ingenting att göra förrän nio. Och före åtta kommer jag inte ens in i huset, så jag kan inte boka bilen tidigare än så. Äh, fy fan vad arg jag blir. Ytterligare en sak i livet jag är beroende av, som jag inte kan påverka, som har gått från en bra sak till något som förpestar min vardag. Och jag klarar mig inte utan det heller.

En hemsk dag är så gott som slut. Åkte till skolan efter jobbet, och jag var så trasig att jag knappt orkade hänga med. Det liksom rycker i ögonlocken av trötthet, och de mörka ringarna under ögonen är inte att leka med. Det ser ut som jag har gått tio ronder mot Muhammed Ali. Tårarna som kommer då och då gör ju inte direkt underverk heller. Fy fan.

På väg hem fick jag vänta på taxin också. Det visade sig att min bokning hade gått ut till en chaufför (i god tid), men han hade tryckt bort den utan att meddela centralen. Idiot. Fick vänta en halvtimme, frös fötterna av mig (nej, jag var inte tunt klädd, mina fötter är 23 grader), och hamnade mitt i värsta rusningstrafiken. Som tur är fick jag ett granatäpple av fina vännen och kollegan M i dag, som jag ska slabba med nu. Dagens höjdpunkt. Tack!

Granatäpple. Kluster av röda kärnor


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/sen-arg-och-trott/

2 kommentarer

    • Malin on december 17, 2012 at 20:54
    • Svara

    Vilken tur att granatäpple kan förgylla tillvaron lite. Kram!

    1. Verkligen! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: