Sengångare på stan

Sjukt mycket folk på stan i dag, och då är det ändå ganska länge kvar till jul! Åkte dit med älskaren R, och gjorde några ärenden. Köpte lite vin och julklapp till min syster och hennes dotter. Förfärade oss över att en skitful adventsljusstake kunde kosta 1100 spänn, men gladde oss samtidigt – R har en sån, ouppackad på vinden, som han fått i present någon gång. Sälja. Åt lunch på en korvmoj och gick in i leksaksaffären, de hade en sengångare.

Sengångare gosedjur

Sen satte vi oss och fikade, och bästa M mötte upp oss. Tog en sväng på Nordiska Galleriet (en svindyr affär för designmöbler) och tittade på saker som pöbeln inte ens kan drömma om, kollade på böcker på Hedengrens i en hel evighet, och sen var vi tvungna att röra oss kring centralen. Vidrigt. Fick ha sällskapet gående framför och bredvid som någon slags sköld mot idioter och ouppmärksamma människor, tack och lov att jag inte var ensam.

Avhandlade en till leksaksaffär i Gallerian, och så teknikaffärerna som verkar vara något sorts stående inslag när R är med. Han köpte en sladd. Sen var det helt groteskt mycket folk, så vi rörde oss hemåt och jag insåg att jag faktiskt är färdig med julklappshanteringen för i år! Inte för att jag köper särskilt många, max till tre människor, men ändå. Skönt, behöver inte vara i stan när alla andra är det i fortsättningen.

Köpte räkor på vägen hem, och nu har vi svängt ihop en skagenröra som står och myser i kylen. Det var riktigt jobbigt att röra sig ute i dag, och det gick inte fort. Snömodd, ojämnt underlag, folkmassor och is är en jävligt dålig kombination för ryggen. Dags att steka på några brödbitar och dekantera vinet här nu, sen blir det nog en lugn kväll hemma. Om jag inte blir full och går ut och dansar hela natten, förstås.* Vad gör du i kväll?

* Nej.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/sengangare-pa-stan/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Emelie Sköldbergdecember 10, 2012 kl. 18:35
  • Svara

  Vilken leksaksaffär hittade du sengångaren i? 🙂

  1. På Leksaksborgen, Östermalmstorg 2, precis bredvid Östermalmshallen. Urgullig! 😀

    • Beatamaj 9, 2013 kl. 20:19
    • Svara

    Jag måste införskaffa en genast! (till mig själv, jag fyller ju snart 24 och allt *host host*) Den är underbar! 😀 Tack för tipset!

    1. Den var faktiskt helt fantastiskt söt! Grattis i förskott! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.