Skraplotter

Under julen har jag skrapat 11 lotter av typen där man ska skrapa fram 3 lika belopp för att vinna. Alla har vinst på i snitt var fjärde lott. Av de 11 jag har skrapat har varit 9 stycken i nummerföljd. Och hur mycket har jag vunnit? Inte en spänn.

Det är alltid så, jag vinner aldrig på skraplotter! Å andra sidan har de runt omkring mig som också har skrapat inte vunnit några belopp att tala om, men 30 spänn här och där har det minsann varit, hos nästan alla.

Tur i kärlek – otur i spel? Nja, jag har minsann haft min beskärda del av hjärtesorg, även om jag har det oförskämt bra med älskaren R nu. Konstigt nog verkar det där talesättet bara gå att applicera på mig när det gäller skraplotter, för andra sorters spel vinner jag oftare än jag borde, rent statistiskt. Ska försöka få till ett parti Monopol med R i kväll också, man kanske skulle föreslå att förloraren betalar nästa påhitt som kostar pengar…

Pengar, mynt och sedlar

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/skraplotter/

2 kommentarer

    • monicaschdecember 27, 2012 kl. 14:54
    • Svara

    Fick sms från postkodlotteriet om att jag hade vinst att hämta på posten. ??? Det var en fotobok. Fin i och för sig men om man ändå vinner kan det hellre få vara multum. Två dagar senare kom de med ett nytt sms. Jag hade vunnit – 150 kr. Detsamma som min månatliga insats. Kärlek kontra spel. Min käre långtbortistan – bara futtiga vinster. Väldigt ljummet. Lagom.

    1. Ja, det låter lite lagom. Å andra sidan kanske du hade blivit utan vinst helt och hållet om han hade bott närmare… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.