Stjärngossestrut för katt

Förra året var det ett jäkla ståhej om skolor som påstod sig verka för jämställdhet, men vägrade låta killar vara Lucia – trots att han ville det och till och med blivit framröstad till det. Det är säkert likadant i år på sina ställen, men hemma hos mig får man vara vad fasen man vill. Pepparkaksgubbe, tärna, gruvarbetare eller troll. Min grå luddskalle ville bestämt vara stjärngosse i år. Eller nja, nu kanske jag överdrev lite, men det gick att muta honom till att bli det i två minuter.

Katt med stjärngossestrut

Jag och mitt ex gjorde den här hatten för en herrans massa år sedan, när den svarta knasbollen var liten kattunge. En strut med några guldstjärnor på, och en rem av resår runt huvudet. Har en lustig bild någonstans där han ligger invirad i ett vitt tygskynke med den där struten på skallen, med en min som säger: ”Jag ser dum ut. Jag ska döda dig”. Men så länge man inte gör något mer aktivt motstånd får man tydligen skylla sig själv, för det räcker ju inte längre att säga nej…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/stjarngossestrut-for-katt/

2 kommentarer

1 ping

  • Tofflandecember 16, 2012 kl. 15:40
  • Svara

  Skitsöt ju! Vilken stjärngosse!!!

  1. Sötare än vanligt faktiskt! :mrgreen: Och INTE farlig!

  • Reportage från lussandet igår | WIKIPEDIA – DIN TASS I CYBERSPACE!december 14, 2012 kl. 11:56

  […] firar det med en busig julkavalkad! Först ut är ”grå luddskalle” från Arga Klaras blogg: …och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.