Trots och shopping

Aha, trots! Trotsade faktiskt både vädret och kroppen, och åkte in till stan på eftermiddagen. Älskaren R skulle till sin herrklubb, så jag mötte upp med bästa M. Jag gick självklart fel på stationen vid Fridhemsplan, och fick gå runt halva stan innan jag hittade rätt ingång till Västermalmsgallerian. Jag blev självklart sen. M väntade med en bulle och kaffe, som tur var. Jag åt upp halva.

Sen gick vi till en tapetaffär och kollade på tapeter till hans lägenhet. Det är ju hur svårt som helst att tänka sig hur det kommer att se ut när grejerna väl sitter på plats, men lite inspiration tror jag ändå att han fick. Sen blev det shopping, och trots att jag är hyfsat pank lyckades jag hitta julklappar åt systerdottern (som tack och lov är liten och uppskattar pyssliga småsaker), och två fina ljuslyktor åt mig själv för totalt en dryg hundring.

Fick en liten present av M också, ett 3D-bokmärke som ni får se sen. Något mer ska jag nog köpa i julklapp till systerdottern, men jag måste kolla av önskelistan först.  Sen blev det mer fika, och efter det fik vi för oss att vi skulle gå till centralen längs Norr Mälarstrand.

Det var ju en bra idé, men när vi kommit halvvägs var vi genomfrusna. Det var liksom bara att knalla vidare, och när jag kom inomhus var det som om någon hade vridit på kranen. Näsan, alltså. Som tur är var jag välutrustad med näsdukar i handväskan, det händer typ aldrig. Jag skulle köpt en Trisslott…

Kände för att göra en brasa på vardagsrumsgolvet när jag kom hem, men det hade nog inte varit en särskilt bra idé heller. Jag är glad att det blev trots mot kropp och väder ändå. Har precis gjort en kopp te, och tänt ljus lite här och var, det får duga. Tänker ha innemys med mig själv i kväll, och kanske, kanske bita huvudet av tomten

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/trots-och-shopping/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.