Uggla och dyra möbler

Hittade ett fint tryck med en söt uggla på Nordiska Galleriet när vi var ute och härjade på stan senast. Jag vågar inte tänka på hur mycket de kostar, och jag tänker verkligen inte köpa någon heller, men de tilltalade mig verkligen. Påminner de inte lite om huvudpersonen i ”Salad Fingers”? Lite ångestladdad, lite söt och utan något särskilt uttryck egentligen

Rosa uggla, tryck från Nordiska Galleriet

Jag har lite svårt att se hur en del av sakerna som säljs där kan kosta så sjukt mycket pengar. En i sällskapet är möbelsnickare, och han brukar alltid kolla på trämöblerna och kommentera hur trät kommer att spricka eller svälla så småningom, eller hur dåligt ihopsatta en del saker är. Jag vet inget om sånt, men jag vet att för mig kan en stol aldrig vara värd femtio papp. Aldrig någonsin, ens om jag var miljonär. Jag får väl måla en egen uggla om jag vill ha en.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/uggla-och-dyra-mobler/

2 kommentarer

    • Petterdecember 15, 2012 kl. 22:28
    • Svara

    Jag blir påmind om Fablerna värld och Pentii Varg. 😀

    1. Hahaha! Njae, ugglan där såg mer from, och inte så schizofren ut! Men Pentti varg, det var inte i går jag hörde talas om honom… Söt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.