Uppesittarkväll och julaftonstupp

Har spenderat eftermiddagen hos farmor, och ätit och fikat på löpande band. Det blev väldigt ojulig mat, kycklingsallad, men desto juligare fika. Tog med lite glögg som slank ner till kaffet, men hoppade över saffranslängden som mamma hade bakat. Har aldrig varit förtjust i sådana, oftast är de torra och tråkiga, och även om de inte är det så är det russin som ligger och skräpar i. Russin hör inte hemma i bröd eller kakor av någon sort, fy fasen. Men de är goda att tugga på som de är.

Kom hem framåt middagstid, och hoppade över middagen. Skönt att inte behöva laga något! Det var inte alls mycket folk ute i rörelse, men ändå inte roligt att åka kommunalt. Fick stå och vänta ett tag, och det är jobbigt. Min vänsterarm har helt och hållet lagt av, så det är tur att den har ledigt också. Smärtan strålar från fingrarna och ända upp i axeln och nacken, så det är vila och bandage som gäller. Ytterligare en grej som stör sömnen, trots det lyckades jag då ihop 11 timmar i natt. Till och från.

Nu väntar eventuellt någon film, och kanske popcorn. Älskaren R har helt och hållet nördat ihop på att läsa om Abraham Lincoln, så med lite otur blir det någon film om honom som vampyrmördare. Ehh? Tim Burton brukar vara bra, men i det här fallet är jag gravt skeptisk. I och för sig är alternativet, Bingolottos uppesittarkväll, helt klart värre. Eller det är inte ens ett alternativ.

Film, popcorn, läsk och 3D-glasögon

R har redan somnat en gång sen vi kom hem, så jag tror inte att det blir sent i kväll. Dessutom ska han ut och springa en mil i morgon bitti, så det blir upp med julaftonstuppen i morgon. Du tittar inte på Bingolotto, hoppas jag…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/uppesittarkvall-och-julaftonstupp/

2 kommentarer

  • Petterdecember 23, 2012 kl. 19:38
  • Svara

  1. Saffran är inget speciellt.
  2. Russin hör inte hemma i någon mat. De ska ätas för sig.
  3. Abraham Lincoln var lång men vampyrdödare? Nääää.
  4. Bingolotto existerar inte i en frisk människas värld.
  5. Hoppas du har bandage så du klarar dig. En del kan vara riktigt bra. Stöd kan man få på mer än ett sätt. 😀

  1. 1. Korrekt.
   2. Korrekt igen.
   3. Även det korrekt.
   4. Se 1.
   5. Japp, tvättbara ortoser med plastskena. 😀 Samt korrekt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.