Världens längsta fredag

I går blev det en lång dag, var borta i nästan 12 timmar. Först jobb, och det var inget problem med resor i dag. Hade min privatchaufför från i somras, som körde mig flera gånger då. Han är rolig, och var glad att se att jag fått jobb igen. Kastade i mig en matlåda medan jag jobbade, och tog en taxi som inte heller var sen vidare till skolan efter jobbet. Det var lite problem med mitt bord och alla hjälpmedel första timmen, för de stod i ett annat rum, och vi behövde möblera om. På rasten tittade jag på när andra gjorde det. Fick tyvärr inte peka med hela handen så mycket som jag önskat, men det blev ganska bra ändå.

Vi gjorde inget nytt, men det hade jag inte heller trott. Vi var tillbaka på moms, och jag får nog sitta där och fördriva tiden med att fylla i saker jag redan kan ganska ofta i fortsättningen ändå. Om jag orkar åka dit efter jobbet så ska jag göra det, för i värsta fall kan jag faktiskt bara åka hem om det blir jobbigt. Eller till sjukhuset. Tänkte försöka vara där 2 dagar i veckan i alla fall, beroende på vad vi ska göra. Arbetsförmedlingens chefer kom förbi och konstaterade att ingenting hade blivit bättre, förutom att vi har en vettig lärare i två veckor till. Sedan går hans kontrakt ut, och vi vet inte vad som händer sen.

Gick ner och tog en öl med några av de i klassen som jag gillar. Det finns folk där som jag verkligen inte vill ha något med att göra, för att de gillar drama, de skapar problem som inte finns, de visar inte respekt, och de vill ha uppmärksamhet för sina handikapp. Jag orkar inte lyssna på sådana människor, de tillför ingenting bra till något sammanhang. Jag hade i alla fall trevligt med de jag var där med, och vi satt och pratade och käkade i nästan tre timmar. Sen hämtade älskaren R mig, när han var på väg hem från jobbet, och jag däckade i soffan.

Öl, flaska och glas

Dagens planer är okända än så länge. Jag och R är lediga tillsammans, och ska nog åka någonstans och hitta på något. Långfika och promenad i stan kanske. Storstryk i Monopol eller Carcassone och glögg i kväll, kanske. Eller något helt annat, vi får se. Det vore faktiskt skönt att inte göra ett dugg, men vi har så få dagar tillsammans att det vore dumt att inte utnyttja dem också. Ni får en rapport senare, garanterat.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/varldens-langsta-fredag/

2 kommentarer

  1. Tänker på Pernilla Wahlgren när jag läste ditt inlägg. 🙂 ”Kastade i mig en matlåda medan jag jobbade” Hur kunde du få i dej den? Hårdsmält eller?
    Och sedan visste jag inte att du var med i Pensionärernas Riksorganisation PRO. 😉
    Skojar med dej lite.
    Trevlig helg Klara!

    1. Hahaha! Ja, den var hårdsmält! 🙂 Jodu, PRO och är min grej! Kram och trevlig helg!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: