Vinst och smärta

Haha! Vem tror ni vann i går kväll då?! Det gick skitdåligt, verkligen riktigt, riktigt kasst redan från början och ganska länge, men jag gnetade ihop några hus på det enda hela kvarteret i spelet, och tog så småningom över allt. Därmed vann jag även en hel femtiolapp, som jag och älskaren R hade slagit vad om! Han pyntade gladeligen, för mot slutet av spelet var han så jäkla less på att spela. Han tycker att det är roligt några varv (om han leder), sen tröttnar han och sitter och svär varje gång han går på någon av mina gator. Den dåliga förloraren i mig jublar!

I dag ska vi packa ihop oss och åka hem till farmor. Hon fyller år, så vi stannar där och fikar en stund innan vi åker hem. Det är skönt på lantstället, att inte göra någonting viktigt och bara njuta lite grann, men samtidigt är det lite kyligt och vi har inte rinnande vatten så här års, så bekvämligheten i lägenheten lockar mer just nu. Katterna gillar inte snö heller.

Tänk att det redan är fredag, snart har jag varit ledig en hel vecka. Galet. Oerhört skönt, för kroppen är inte i toppform. Kommer ni ihåg att vänster hand och arm helt ballade ur på slutet när jag jobbade? När jag slutade blev det sämre ett par dagar, och var riktigt illa på julafton och juldagen. Kunde knappt använda armen, och den dunkade som fasen på nätterna. I går vände det. Det gör fortfarande ont, men nu kan jag i alla fall använda handen. Bara att hålla i telefonen, eller inte ha armen rak, var nästan outhärdligt.

Hand

En av lederna i axeln är inflammerad, symtomen i resten av armen är golfarmbåge, tennisarmbåge och karpaltunnelsyndrom. “Personer med denna typ av EDS kan tidigt i livet drabbas av kronisk smärta, som i enskilda fall kan vara oupphörlig och mycket svår på grund av en blandning av olika typer av smärta: muskelsmärtor, ledsmärtor och nervsmärtor.” No kidding. Jag var på SÖS senast den första november, så förhoppningsvis borde det komma en kallelse till någon som kan något snart. Min husläkare skickade ju aldrig någon, trots löfte. Skulle alltså inte bli förvånad om det inte fungerade nu heller, tredje gången i rad, men jag orkar inte ta tag i något själv förrän jag har jobbat färdigt, januari ut. Nåja, skit samma. Det går ändå inte att bota.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/vinst-och-smarta/

2 kommentarer

    • jessica martiniapril 16, 2013 kl. 09:40
    • Svara

    Gud va jag känner igen det du skriver, har haft liknande symtom i 8 månader o vart hos så många läkare o ingen kan något!! Håller på att bli tokig!!!

    1. Ja, man får jobba ihjäl sig för att få hjälp! Att ingen vet något är skandal. Hoppas verkligen att du också får hjälp!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.