Akrylfärg: Påfågel

Ytterligare en grej jag målade på lekis, på jättestafflit med den alldeles för breda penseln. En påfågel, som breder ut sig och visar sig från sin bästa sida. Eller nåt. Vet inte om jag hade sett den i någon bok, eller om det var något från Skansen som hade fångat mitt öga.

Påfågel i akrylfärg som jag målade på lekis.

Tänker nog inte ge mig på att måla någon mer påfågel, det skulle nog ta flera dagar att få med alla detaljer som jag kanske inte brydde mig lika mycket om på den tiden. Vet inte riktigt hur jag tänkte med de där grejerna på huvudet, för varje fjäder har en egen färg. Är ganska säker på att det inte är så på riktigt, men jag kanske tyckte att den behövde piffas upp. Ehh… Vill du se de andra sakerna jag har målat så klickar du här.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/akrylfarg-pafagel/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Annkijanuari 11, 2013 kl. 20:45
  • Svara

  Men den var ju jättefin, du har ju talang verkligen. Du kunde inte vara så gammal då du målade den på Lekis . Kanske ditt nya gebit, konstnär. Har själv målat mycket hela livet , ett bra sätt att koppla av. En del har jag kastat men en del sitter faktiskt uppe på mina väggar.

  1. Haha, tack! Har alltid kunnat måla av saker ganska bra, men på fri hand är det helt omöjligt! Sitter ibland och målar lite med akvarell nu för tiden, om jag är ledig och har tid. Det är en fantastisk avkoppling, och roligt! 🙂

  • Annkijanuari 11, 2013 kl. 20:51
  • Svara

  Tittade dina andra målningar, hunden är helt fantastisk, vilka ögon . Otroligt bra ! Du borde hålla på att måla, kanske en framtida inkomst?

  1. Men åh, tack, nu rodnar jag nästan lite! Jag har inte målat så många saker, och just nu finns inte tid till det, men en vacker dag kanske… 😀 Tack snälla Annki!

  • Petterjanuari 11, 2013 kl. 21:40
  • Svara

  Konstärlig frihet kanske? Satt och ritade med tre barn i dag på fiket. Tyckte de behövde lära sig att uttrycka sig med papper och penna.
  Efter en stund hade de kopplat av och fantasin flödade när de ritade fiskar, katter, hundar och insekter. 😀

  1. Kanske det! Rita är kul, satt ofta och ritade när jag var liten. 🙂 Roligare än att leka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.