Arga Doktorn

Jag fick ett riktigt bra tips av en av mina läsare i går kväll! Det kommer ett nytt TV-program på SvT någon gång i höst, som heter Arga Doktorn (lägligt kanske, men jag var först!). Det är doktor Björn Bragée som är med och hjälpa personer som av olika anledningar inte har fått rätt hjälp av vården, eller ingen hjälp alls. Det handlar inte om att smutskasta vårdinstanser eller anställda, utan just bara om att se till att de medverkande får den hjälp de behöver.

Doktor. läkare. Arga Doktorn

Det är ju helt briljant, och jag har självklart skickat in en anmälan till Arga Doktorn! Jag behöver verkligen hjälp, för om jag visste hur jag skulle gå vidare hade jag självklart gjort det för länge sen. Och när min enda vårdkontakt är en husläkare som inte ens vet vad EDS är, och inte remitterar mig vidare, då är det svårt. Min vardag är helt värdelös, och jag har ingen lust att leva så här i 50 år till.

Ett väldigt stort tack till Johanna, som tipsade mig om det här! Nu återstår bara att se om de på redaktionen tror att de kan hjälpa mig, så att jag får vara med… Om inte, så är det i alla fall en sak till jag har försökt med. Sluta aldrig försöka!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/arga-doktorn/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Johannajanuari 13, 2013 kl. 20:50
  • Svara

  Håller tummarna för dig! 🙂 Kram

  1. Tack snälla du! Kram!

  • Karolinajanuari 16, 2013 kl. 08:32
  • Svara

  Jaaaaaa, klart du måste få denna chans! Hoppas verkligen du kommer med!!!!!!

  1. Tack! Jag hoppas också verkligen, så att man i alla fall får hjälp med några steg på vägen! 🙂

  • miajanuari 24, 2013 kl. 11:40
  • Svara

  Hoppas du kommer med, har de hört av sig?

  1. Tack! 🙂 Jag hoppas också, men har inte hört något ännu. Det stod inte hur länge det skulle dröja heller, men jag hoppas att jag får besked oavsett om jag kommer med eller inte.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.