Bänkar, fika och en ny ring

Träffade Fru Hatt i stan i dag, och för en gångs skull var jag alldeles för tidig! Det går som sagt inte att veta när man är framme när man nyttjar färdtjänsten, men oftast kommer man fram. I dag var jag en halvtimme för tidig, för de var inte försenade, och det var ingen samåkning – och de två sakerna händer så gott som alltid. Fördrev tiden på Åhléns en stund, och irriterade mig på att det inte finns en enda bänk inomhus att sitta på i området, om man inte är betalande cafékund. Jo visst, nere i tunnelbanan, men jag skulle inte dit och trängas. Dåligt, alla är faktiskt inte helt friska. Till slut hittade jag en soffa (som var till salu) att vänta på.

Vi gick genom Gamla stan, kollade på saker och fikade på Stadsmissionens café. Bra fika för en bra sak. Satt och pratade en bra stund om allt och inget, och var oerhört fabulösa! Det är så härligt att vara med henne, så kravlöst och lätt. Två skröpliga men glamourösa tjejer som inte vill sitta hemma och uggla, helt enkelt. Vi är väldigt lika på många sätt, och en viktig sak vi har gemensamt är att vi inte är våra sjukdomar.

Fika på Stadsmissionens café vid Stortorget i Gamla stan

Passade även på att köpa den där ringen jag var ute efter på båten. Hittade till Edblads butik på Västerlånggatan, och det var konstigt att de hade hunnit flytta den från nummer 26 till 36 sedan jag kollade i morse. För jag kan väl inte ha sett fel? Nej, så kan det ju inte ha varit. Snygg grej, i stål. Min nya favorit, helt klart. Och inte dyr alls!

Ring Miguel från Edblads i stål

Förresten, medan vi satt och fikade var det någon inne på muggen som råkade ut för en liten olycka. Dörrhandtaget lossnade och ramlade av, hahaha! Trist om det hade varit på ett ensligt ställe där ingen människa gick förbi, men det här var enbart roligt och vi skrattade gott åt eländet. Typiskt något som skulle kunna hända mig! Ja, det var en bra dag i dag. Fler sådana önskas!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/bankar-fika-och-en-ny-ring/

2 kommentarer

    • Tatianajanuari 4, 2013 kl. 19:58
    • Svara

    En mycket bra dag ! Är fortfarande glad 🙂
    Kram

    1. Ja, samma här! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.