Dejtplaner

Det blev ingen lunch med Sara i går, på grund av sjukt barn. Åkte hem i stället, glömde att posta brevet till Försäkringskassan ytterligare en gång, och ägnade mig åt lite aktivt vilande i stället. Lagade en god köttfärsgratäng med potatis och städade undan all reklam från förra veckan som har samlats i en hög på Rs plats vid bordet. Har han inte läst den nu, så får han inte göra det.

Har funderat lite på helgens planer, och kommit fram till att vi ska gå på dejt! Det blir bland annat middag och bio, för vi är båda sugna på att se Tarantinos nya film. Jag gillar verkligen honom, han är skruvad och härlig! Det är ju alltid ett problem att försöka komma på var vi ska äta, men jag är sugen på att prova Soldaten Svejk. Alla jag känner som varit där gillar det (så länge man gillar rejäl mat), men jag har aldrig ätit där.

Öl och dejtplaner

Sen kanske det blir något mer, om vi orkar. Det är ju fortfarande inte lönehelg, så med lite tur är folk hemma, och vi som föredrar att göra saker när det är lugnt ute kan hitta på något. En drink i någon fin bar kanske, men det beror helt och hållet på hur det känns efter en långfilm på bio. Det brukar vara väldigt dåligt, och bara motion mjukar upp trots att det gör förjävligt ont. Kanske en långpromenad hem, om det inte är kallt. Helgen kan i alla fall inte komma fort nog nu, och den är välkommen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/dejtplaner/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.