”Du är fet”

Häromdagen när jag och älskaren R var och handlade så bar han som vanligt alla kassar i flera vändor, och jag höll upp dörren. Det är lagom jobbigt för mig. Eventuellt kan jag bära ett paket muggpapper eller nåt lätt som inte riktigt ryms i en kasse. Så på väg upp, när vi skulle gå ur hissen, sa han: ”Du är fet, blockera dörren!” Hahaha! Han ville alltså att jag skulle stå framför hissdörren så att den inte gick igen och åkte iväg innan han hade hunnit bära ut allt.

hiss, tecknad bild på hiss. "Du är fet" får jag höra ganska ofta.Sen en annan dag dammsög han och torkade av golven här hemma, och när han närmade sig stolen jag satt i frågade jag om jag skulle flytta på mig, eller om han kom åt ändå. ”Kan du ens flytta på dig?”, blev svaret då, haha! Allt sagt med glimten i ögat, och med meningen att vara rolig förstås, så inget ont menat. En gång stod jag bakom en dörrpost till en glasdörr på en glasvägg, och den var kanske en decimeter bred. ”Du är fet, jag kan se dig”, lät det då. Han skulle säga likadant om jag försökte gömma mig bakom ett grässtrå. Självklart hämnas jag så fort jag har tillfälle.

Jag har inga viktnojor, jag är inte fet, han tycker inte att jag behöver ändra på mig, så ingen behöver bli upprörd. Man ser inte fetare ut än man är, och så vidare. Dessutom är jag söt som en citron. Självklart betyder inte det att man kan säga det till vem som helst, utan bara riktigt nära vänner. Det är jävligt onödigt att kommentera någons utseende oavsett hur de ser ut – om det inte är en komplimang så håller man käften. Jag planerar självklart hämnd, någonting som skulle kunna såra manligheten om man inte har så mycket självkänsla, eller förstår humorn i det. Men varje gång jag säger något så skrattar han bara. Det gör i och för sig jag också, när han säger något till mig… Tips, någon?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/du-ar-fet/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianajanuari 4, 2013 kl. 20:28
  • Svara

  Klart att du är söt. Fattas bara annat !

  1. Som en kaktus! :mrgreen:

  • Lena Lilliejanuari 5, 2013 kl. 03:15
  • Svara

  Äh, ni är jättesöta och bägge förstår att den andra inte menar något illa. Kram och God fortsättning! 🙂

  1. Hihi, tack snälla! God fortsättning till dig också, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.