En dag att fylla

I dag är jag ledig! Välbehövligt. Det blev riktigt jobbigt i går eftermiddag, men det berodde på bristen på personal mer än på den utökade arbetstiden per pass. Det fanns inte utrymme för att ta paus riktigt som jag behövde – förhoppningsvis ett undantagstillstånd.

I dag står det ju inte så mycket på schemat, förutom träning i kväll, och kanske att klippa mig. Det skulle vara skönt att få det gjort, men det betyder en tur till stan. Å andra sidan lär jag ju aldrig orka göra det efter en dag på jobbet, så det kanske är lika bra att passa på. Eller kanske i morgon, då slutar jag ju tidigare…

Klippa håret. Måste gå till frisören.

Ska kanske försöka få till någon slags fika eller mat med någon också, nu när jag faktiskt har både tid och möjlighet. Å andra sidan skulle det vara skönt att bara vara hemma och vila den ömma kroppen, för jag är trött. Så trött. Vi får se vad det blir, för jag är expert på att banga sista minuten. De här lediga dagarna ska bara vara bra och sköna, så frågan är vad som är skönast. Dagen är ung – det visar sig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/en-dag-att-fylla/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.