En kväll på båten

Just det, båten alltså… Som jag skrev tidigare var det mycket mat på buffén, och gott var det också. Vi började kvällen med att installera oss i hytten, och jag vägrade ju att sova i en överslaf. Jag ville ändå upp och provligga den, men sen blev jag fast där. Nån jävel tog bort stegen…

Efter middagen gick vi till något som kallades ”Fun Club”, där stjärnbandet och det värmländska dansbandet skulle spela. Värmlänningarna var mycket bättre musiker, men såg mycket sämre ut på scen. Sjuklig övervikt i kombination med dålig inlevelse attraherar inte direkt damerna – vilka är den största målgruppen. Stjärnbandet hade några skumma fans som stod och försökte prata och få några bilder mellan seten. Bandet såg ytterst besvärat ut, när några blev lite väl närgångna. Men det var liksom inget ”Fun” på ”Fun Club”, det var bara dansmusik.

Syrran blev medbjuden till discot med någon karl, och föräldrarna lade sig ganska tidigt. Utforskade stället med R, och blev lite bedrövad över allmänheten. Högst upp i den roliga klubben fanns rökarnas område, och därmed även en skitstor ful kamel.

Som sagt, jag sov inte mer än minuter natten till i dag. Det gjorde för ont att ligga i sängen. Visst vilade jag, men det räcker inte riktigt till. Försökte sitta och sova på toaletten, och luta huvudet mot väggen. Det var skönare, så då kanske ni förstår hur illa det var… Det finns sannerligen mer att förtälja om båten och dess oförskämda passagerare, men just nu orkar jag inte. Det får ni läsa om i morgon. Natti!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/en-kvall-pa-baten/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.