Fix och papper

Fixa avtal och papper åt Arbetsförmedlingen, försöka få tag på avdelningen på Färdtjänst som har hand om extra resor (som har telefontid mellan 08.30-11.30 – när jag jobbar), ringa företaget som jag ska reklamera örhängena hos, förmedla telefonnummer till min arbetsförmedlare… Allt sånt som jag inte varken har tid eller lust med, alltså, och det gjorde jag i går. Förutom jobbet och skolan, alltså.

Tydligen så handlades min begäran om extra resor (som jag skickade in redan den sjätte december) först i förrgår, men resorna är på väg. Tack och lov, för de är ju så gott som slut. Fick dessutom en tid till husläkaren jag träffade sist på Vårdcentralen, bara en vecka efter att jag bokade den. Ska alltså dit på måndag. Sist tog det nästan tre veckor innan jag fick komma dit, så det kanske lönade sig att skriva att jag fortfarande väntade på en remiss, så här fyra månader senare. Tänk om min näsa hade droppat lite i stället, då hade det säkert gått ännu fortare. Fy fan, måste hitta någon annan läkare.

I dag är det lite lugnare, ska bara göra i ordning ett par brev. Skicka tillbaka örhängena, bland annat. Kanske hämta ut ett litet paket. Sen ska jag nog bara lägga mig i sängen och vila, och skita i precis allt. Först: Jobba.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/fix-och-papper/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monica/handbrutenjanuari 10, 2013 kl. 09:49
  • Svara

  Bra jobbat, fast du inte har tid eller ork. Men skönt att du får komma till läkaren på måndag.
  Ha en bra dag Karin!
  Kram/Monica

  1. Ja, verkligen skönt att få sånt gjort! Kram och tack detsamma!

  • Tofflanjanuari 10, 2013 kl. 13:36
  • Svara

  Ett under av effektivitet! 😀

  1. Verkligen! Kom nyss hem, och just då tog batteriet i mig själv slut. :mrgreen:

  • Karolinajanuari 10, 2013 kl. 19:24
  • Svara

  Hej, du måste se till att byta husläkare, för det finns bra! Jag är faktiskt supernöjd med min! Så jag vet att de finns de som är bra, som remitterar vidare vid behov, och som bryr sig om sina patienter!

  1. Jag vet! Ska träffa den gamla nya på måndag åtminstone för lite recept och så, sen ska jag jaga! Vart bor du? Hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.