Fotoprojekt ”lördagkväll”

Älskaren R hade ett litet fotoprojekt här hemma i lördags kväll, som han kallade just ”Lördagkväll”. Observera att det som följer inte är på riktigt, utan just bara ett fotoprojekt.

En spegel hamnade på köksbänken och florsockret åkte fram, tillsammans med ett rakblad. Jag fotade alltså processen medan han höll på och greja.

Florsocker på spegel. Fotoprojekt "Lördagkväll"

Han delade upp den gigantiska högen florsocker i några centimeterbreda linor, ställde fram lite sprit och rullade ihop några sedlar. Sen åkte kameran fram, och så här såg motivet ut. När det var klart laddade han upp den på Facebook och skrev: ”En vanlig lördagkväll, inget extra…

Knark och sprit

Det är min R, det. Det blev ganska fina bilder till slut faktiskt. Han fotar mycket, gärna fula och äckliga saker. Och gärna sånt här, som man inte riktigt vet vad det är, om man inte var med när det hände. Han bryr sig inte heller om vad någon tror eller tycker om honom. Men för säkerhets skull, om någon fortfarande inte har fattat, så upprepar jag: Det är inte knark. Det är ett kul fotoprojekt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/fotoprojekt-lordagkvall/

2 kommentarer

    • Kaatzijanuari 8, 2013 kl. 14:04
    • Svara

    Haha vilken trevlig lördagssysselsättning!

    1. Ja, han höll på en bra stund med det där! Sen fick han städa. :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.