Fullspäckat med ärenden

Fullspäckat med ärenden i dag och i morgon! I dag blir det 6 timmars jobb, och sen ska jag försöka klippa mig efteråt. Nej, det blev aldrig av i går, regnet och stormen avskräckte mig fullständigt från att åka till stan. Med lite tur finns det tid i eftermiddag, annars får jag väl se ut som en fågelskrämma några dagar till. Gick i alla fall iväg till gymmet, det var tillräckligt med ute-tid för min del.

I morgon ska jag försöka få ihop tre ärenden på samma dag. Jag måste lämna tillbaka de hjälpmedel jag har hemma, som jag lånat för att kunna gå den där kursen, och så ska böckerna tillbaka till skolan. Tänkte börja med böckerna, och sedan åka till Arbetsförmedlingen för att lämna datorn och skriva på lite mer papper. Administrationen kring de här jäkla faserna och lönebidragen är enorm. Hoppas jag slipper sånt i framtiden!

Jobba, skrivbordsjobb, skriva på papper. Tecknad bild. Ärenden!

Sista grejen i morgon är något jag har vunnit, och jag är lite osäker på vad det är som ska göras. Priset beskrevs som ”en lyxig skönhetsbehandling”, men när jag kollade upp stället lite närmare insåg jag att det kunde vara mer än så – eller något helt annat. Vi får se. Killen jag pratade med när jag bokade tid var läkare, men de har också anställda som är massörer, osteopater (även om det inte finns någon legitimation för sådana i Sverige – jag är skeptisk) och hudvårdsterapeuter.

Jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra där, men jag kan bara hoppas att det är skönt och att jag blir snyggare. Eller nåt. Det blir intressant, för jag brukar aldrig vinna något, och jag har aldrig varit på någon sån där skönhetstjosan. Finns inte riktigt utrymme till det i budgeten när det är så många andra behandlingar som är viktigare… Ja ja, det är i morgon. Om allt går som det ska.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/fullspackat-med-arenden/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.