Gymkort och besök

Nu är vi på väg till förorten långt-bort-i-norr. Älskaren R ska hämta en domkraft (såklart) och gå igenom lite prylar hemma hos sina föräldrar, och eftersom både mina föräldrar och min syster bor där så ska jag hälsa på hos syrran och leka lite med systerdottern under tiden. Bjöd in mig själv på middag hos föräldrarna också. Två flugor i en smäll, minst. Jag får hälsa på alla och jag får god mat – och dessutom skjuts fram och tillbaka eftersom R faktiskt har ett ärende.

Det blir nog lite fika hos syrran också, så det kommer inte att gå någon nöd på mig alls. Syrran och hennes dotter hade först planerat att hälsa på här hemma och leka lite med katterna, med dottern var lite mosig efter att ha varit sjuk. Eftersom jag ändå kunde följa med R så blir det ju nästan lika bra. Visst, det är inte så kul att sitta i en bil fram och tillbaka, men det är ett pyttelitet problem i sammanhanget. Så blir det.

Gul tecknad bil

Det blir inte så sent i kväll, och jag hoppas på att R ska byta plats på våra madrasser när vi kommer hem. Det har nämligen inte skett ännu… Ska stanna vid det där nya gymmet som ska ha öppnat nu i helgen och kika in, och eventuellt köpa ett kort om det ser bra ut. Åker förbi det varje dag på väg till jobbet, men det har varit helt tomt, i alla fall den del man ser. Men i och med att det ska finnas både rum för fria vikter, maskiner, konditionsmaskiner, omklädningsrum och duschar så måste det vara något där bakom, eller under. Ett gym fem minuters promenad hemifrån vore nämligen helt ljuvligt…! Vi får se. Glad söndag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/gymkort-och-besok/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.