Husdjursmässan?

Alltså, kalla mig hur töntig ni vill, men jag skulle gärna vilja gå på husdjursmässan. Jag vet att det är för barn, och att det antagligen inte är värt de hiskeliga pengar de kostar, men jag funderar på att gå ändå. Älskaren R har lovat att följa med, om jag ska dit, även om han la till att han kommer att garva ganska länge åt mig.

Jag får se hur vi gör, annars har jag inget planerat för dagen. Jag överväger fram och tillbaka om det är värt det, tanken på att behöva trängas bland en massa barn som inte kan se sig för är inte så lockande. Å andra sidan är det säkert kul med illerrally, och jag är ju supernördig när det kommer till små söta fluffiga saker. Love them. Frågan är ju vad alternativet skulle vara. Stan? Kanske. Gymmet? Kanske. Klappa mina egna jävla djür? Antagligen.

Med tanke på hur många vuxna det faktiskt finns som är intresserade av djur, så är det konstigt att det bara är inriktat för ungar. Men det är väl likadant som på många museer, barnfamiljerna spenderar mycket. Inte heller behöver utställarna anstränga sig särskilt mycket, för det är enkelt att göra barn nöjda, jämfört med kunskapstörstande vuxna som dessutom redan är pålästa. Dåligt, på alla plan, faktiskt. Nåja, vi får se.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/husdjursmassan/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Malinjanuari 5, 2013 kl. 10:49
  • Svara

  Åh, den skulle jag också vilja gå på!

  1. Jag är skeptisk, men djur är söta… 😀

  • Petterjanuari 5, 2013 kl. 11:00
  • Svara

  Hahaha. Visste inte det fanns sådant. Vet inte om jag gillar det då det nästan verkar lite som om djuren bara är saker. Kanske har jag fel och det är superseriöst?

  Du har väl en massa skydd du kan sätta på dig så folk lämnar utrymme. En rullstol är bra för att trycka sig fram och köra på hälsenor med. Då får man vara ifred. 😀

  Håller mig till mina dammelefanter och andra mystiska håriga varelser som ibland tittar fram under soffan.

  Ha det kul och rapportera från mässan. Vi ser fram emot det.

  1. Jo, lite så är det säkert. Det finns säkert seriösa utställare och medverkande, men majoriteten som går dit gör det nog för att djur är söta saker man kan peta på…

   De flesta håller sig undan om de ser en rullstol – dock inte barn. De har asdålig koll och ser ingenting runt omkring, särskilt om de är upptagna av att se på saker. Och föräldrar är faktiskt inte världsbäst på att se till att barnen håller sig undan.

   Dammelefanter är fina djur, såna har jag också ibland. :mrgreen:

  • Petterjanuari 5, 2013 kl. 11:15
  • Svara

  Tänkte inte på det. Barn brys sig inte om rullstolar och vuxna är som du säger skiträdda för dom. Alla vet ju att en som använder rullstol även är döv och mentalt efterbliven. Bäst att hålla sig undan. Tänk om ”det” frågor om något. 😀 Hahahaha….

  Dammelefanten är inte helt utrotad. Hos mig har dom en fristad då jag glömmer att hålla beståndet kontrollerat. 😉

  1. Absolut. Och så luktar vi illa och förstår inte svenska heller. Haha, jag kan skicka mina elefanter till dig då?

  • Petterjanuari 5, 2013 kl. 11:33
  • Svara

  Glömde det där med lukten för det är klart det hänger ju ihop med rullstolar. Använder du ofta rullstol? Måste ju få reda på om du luktar mycket. Du verkar ju inte heller helt mentalt handikappad. Kan ryktet vara fel? 😀

  Vet inte om storstadsdammelefanter kommer överens med de från landet. Tror det är som med afrikanska och indiska elefanter. Olika raser. men tack för omtanken. 😀

  1. Kanske undantaget som bekräftar regeln! Jag brukar nog inte lukta så mycket överhuvudtaget, varken illa eller syntetiskt. Jag får sluta duscha några dagar innan jag ska ut och rulla hädanefter. 🙂 Använder den inte så ofta nu för tiden, bara om jag ska vara ute och röra mig bland mycket folk en hel dag, och om jag har någon stackars sate som kan rulla mig.

   Glömde helt bort det där med raserna. De kanske trivs ihop, men kan inte föröka sig? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.