Ingen medicin!

Jo, ni vet läkarbesöket i går? Jag fick ju recept förnyade, och det var fem olika läkemedel. Gick med raska steg (nåja) till Apoteket efter jobbet för att hämta ut dem, men då hade det bara kommit in tre. Vafaaan! Åhh! Vad arg jag blir. Ringde vårdcentralen, och fick veta att de var registrerade så att jag kunde ta ut dem med ett visst intervall, men de hade kanske glömt att sätta startdatum från i går. Grrr. De bad så mycket om ursäkt, och skulle fixa till det på en gång.

Åkte hem, kilade ner till det lokala Apoteket igen, för att kolla om det gick bättre. Och det gjorde det, nu har jag knark så det räcker i två månader. De är suveräna på att be om ursäkt när något går fel, och det uppskattar jag. Men jag skulle ju uppskatta om de gjorde rätt från början, ännu mer!

Medicin, läkemedel. Alvedon, tramadol, iktorivil, orudis och lite annat smått och gott.

Skit samma. Nu har jag i alla fall smärtstillande så jag klarar mig i ett par månader, och förhoppningsvis fungerar receptet då också. Upptäckte att sömntabletterna var fyra gånger starkare än de jag hade förut (uppmärksamhet är A och O), så det blir till att dela på dem, annars har min väckarklocka ett problem…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/ingen-medicin/

2 kommentarer

    • Petterjanuari 15, 2013 kl. 22:27
    • Svara

    Då du verkar ha en del problem med hälsovården kanske du skulle prova den där meducinen som Karlsson på taket fixade. 😀

    Någon sa någon gång att man måste vara frisk för att vara sjuk. Ligger kanske något i det eller så har du bara en jävla oflax med doktorer. Byt läkare vet jag.

    1. Ja, inte fan är det lätt. Risken med att byta läkare att man måste börja om från början med sjukgymnastik och larviga injektioner som tar månader innan man ser något resultat – det har hänt varje gång utom när jag bytte till den här. Men jag skulle byta på en gång om jag kände till någon som kunde remittera mig vidare. Han är i alla fall behjälplig med intyg och sånt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.