Inte så roligt

Så trött. Kan knappt hålla mig vaken i bilen på väg till jobbet, och likadant på väg hem. När jag väl är där går det hyfsat, för jag är upptagen med något hela tiden, men det gör ont. Min stackars vänsterarm värker också, och handen kommer förmodligen att trilla av när som helst. Inte för att det gör något, för den fyller ingen funktion just nu, med än att hålla mig vaken och vara i vägen.

I dag ska vi tydligen påbörja något nytt i skolan, det verkar ju lovande. Bokslut. Har inte jobbat med det förut, så med lite en jävla massa tur får jag lära mig något. Den där lilla detaljen att jag får sitta i flera timmar resten av veckan och upprepa det jag har lärt mig, känns inte lika lovande. Har jag hört det en gång, förstår jag det. Har jag gjort det en gång, kan jag det. Dessutom står det i läroboken hur det funkar, så jag skulle lika gärna bara kunna läsa den. Men men, arbetsmarknadsutbildning…

Bok, böcker

Nä, livet är inte så jävla roligt just nu. Visserligen får jag lite mindre ont och mer energi när jag inte jobbar nästa månad, men bara den där kursen tar nästan knäcken på mig för att den är så dum. I måndags sa vår lärare att vi inte kommer att kunna tillräckligt efter att den är slut. Precis som jag trodde. Hurra!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/inte-sa-roligt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.