iPhonehandskar

Jag använder min iPhone till väldigt mycket, och den är en perfekt lekkamrat när man står och väntar på saker. Till exempel på taxin (vilket händer i stort sett varje dag), och vad gör man när man står ute och fryser och försöker fördriva tiden? Jo, man tar av sig ena vanten och leker med telefonen. Jag skriver väldigt mycket på den, det mesta ni ser här är skrivet i telefonen. Jag spar lite på händerna genom att inte använda ett tangentbord, och det mesta görs när jag står och väntar på något. I kylan, så här års.

Det finns ju funktionsvantar som gör att man kan använda dem på en touchskärm, men de brukar inte vara särskilt snygga. Men nu har jag sådana här handskar från MrGizmo i PU-läder med lite fuskpäls och touchfunktion. De är faktiskt väldigt varma och sköna, och jag kan leka med telefonen utan att frysa. Kanske inte i 20 minusgrader, men det händer ju sällan. Dessutom är de betydligt snyggare än de där pyttesmå töjbara fingervantarna som ser ut som de man hade 1991.

Handskar med touchfunktion för smartphones. iPhonehandskar i PU-läder med fuskpäls.

De har något sorts material på tummarna och pekfingrarna som gör att man kan använda dem utan problem på en touchskärm, och för mig fungerar det till och med bra att skriva – så länge jag kör pekfingervalsen. Tummarna är aningen för långa och det är svårt att få något bra grepp på skärmen med dem, men handskarna kommer ju att mjukna lite och kanske passa lite bättre ju mer jag använder dem. Så länge jag kan skriva bra med pekfingret gör det ingenting i alla fall – och det funkar riktigt bra.

Skönt att slippa frysa när man står och försöker roa sig medan man väntar, eller försöka ta av sig och hålla i vantarna när man ska svara på ett samtal… Inte alls dumma, faktiskt! Vill du också ha ett par såna här iPhonehandskar så kan jag tipsa om att MrGizmo ger dig 30% rabatt om du anger rabattkoden “iphonehandske“.

Handskar med touchfunktion för smartphones. iPhonehandskar i PU-läder med fuskpäls.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/iphonehandskar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.