Jobb och återhämtning

Hej måndag! I dag händer det inte mycket, för antingen har jag drabbats av någon elak magsjuka, eller så har medicinerna gjort att magen har klappat ihop totalt. Det började efter middagen i går kväll, och sedan dess har toaletten varit min bästa vän. Jag fryser och svettas dessutom om vartannat – inte läge att ge sig ut.

Trist att jag missar jobbet, men skolan känns som att den kan kvitta. I fredags hade vi en ytterst grundläggande genomgång om lagervärden, trots att vi hade en likadan med förra läraren för två veckor sedan. Ska dessutom jobba med samma kapitel som då. I fredags frågade han alla utom mig om jag var med. Jag såg nog om möjligt ännu mer disträ ut än tidigare. Jag är helt slut, bara att skriva det här var jobbigt. Ska försöka vila lite, mellan toalettbesöken…

Håller i alla fall fortfarande tummarna för en eventuell förlängning av min anställning, så att jag slipper kursen helt och hållet. I så fall ska jag försöka få till det så att jag jobbar tre dagar i veckan i stället för fem, och kör lite längre i stället. Mer tid för återhämtning, händerna får vila, jag kan träna och faktiskt orka något hemma en del dagar också. Men allt det här är om, och som ni säkert har märkt så går inte saker som jag vill särskilt ofta. Jag väntar fortfarande på min tur. Kanske ska investera i en lott?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/jobb-och-aterhamtning/

2 kommentarer

    • Tofflanjanuari 21, 2013 kl. 15:01
    • Svara

    Krya på dig!!!

    1. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.