Kebab

Åt ju en kebab på väg hem efter utgången i lördags, och den intogs på Jerusalem Kebab vid Medis. Den var riktigt äcklig och smaklös, med vattnig sås och slabbiga pommes frites som bara var kryddade på ena sidan, men köttet var okej. Som fyllemat dög det, men jag skulle aldrig gå dit och käka nykter.

Jag gillar verkligen en riktigt bra kebab, men det fanns inte att hitta på det här stället i alla fall. Den överlägset bästa kebaben i stan finns på Palmyra kebab i Årsta Centrum. Dessutom är de så stora, att en kebabtallrik med ris räcker till tre portioner för mig. Tre! Fräsch sallad och riktigt goda såser till, helt fantastiskt. Det är ofta väldigt mycket folk där, så det bästa är ju att ta med den hem – stället i sig är inte särskilt trevligt att sitta på.

Kebabtallrik från Palmyra kebab i Årsta centrum

Nu ska jag lägligt nog till Vårdcentralen som ligger tvärs över gatan från Palmyra, och jag överväger att ta med en sån där hem. Jag har för mig att den kostar 99 spänn (för en pizzatallrik fullproppad med käk), men med tanke på hur länge det räcker så är det ju ganska billigt. Äta bör man, och så vidare, och jag blir hungrig bara av att skriva om det. Dessutom är det en kraftansträngning att träffa den där läkaren och kriga, så det vore skönt att inte behöva laga något i kväll. Vi får se.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/kebab/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monica/handbrutenjanuari 14, 2013 kl. 16:26
  • Svara

  Hur gick det hos doktorn? Jag såg att du vat på Trafficadbar.
  Kramar

  1. Jag tror att det gick bra! Å andra sidan har jag trott det alla gånger det har gått helt åt skogen också, så jag tror inte på något förrän jag ser att det händer! :mrgreen:

  • Petterjanuari 14, 2013 kl. 21:08
  • Svara

  Pommesfritts och starksås är nog ändå bättre än den halvgrillade kyckligen som serverades på mitt kebabhak. 😀 För övrigt stavade en av mina imbecilla arbetskamrater pizza som pittssa. Önskar jag kunde hitta en Pittsseria någon gång.

  Är ganska kul med de olika stavningar som går att hitta hos butiker eller matställen ägda av invandrare.

  1. Åh, kycklingcarpaccio! :mrgreen: Jag skulle nog köpa en pittssa om jag hittade någon, bara för att det var roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.