Lite goda nyheter!

Ja, som rubriken lyder! Lullade ju runt med ett litet leende i går eftermiddag, och det berodde inte bara på medicinerna. Fick nämligen veta av min närmaste chef i går, att de gärna vill ha mig kvar i tre månader till, till att börja med! Då ska jag inte jobba som jag har gjort nu, 4 timmar om dagen måndag till fredag, utan jobba 3 längre dagar i veckan i stället och ändå få ihop en halvtid. Det blir mer tid för återhämtning, och färre resor. Helt fantastiskt!

Och ni vet väl vad mer det innebär? Jag måste tyvärr avbryta utbildningen jag går på. Det är med stor sorg jag måste meddela att jag inte längre orkar gå den parallellt med jobbet.* Dessutom kan jag inte göra det, när praktiken börjar om några veckor. Precis allt som jag har önskat ska hända gällande jobb och utbildning, har precis hänt. Visserligen är det bara i tre månader, och jag har ännu inte skrivit på någonting, men det här blir bra.

Skaka hand om ett avtal

Skulle inte heller bli förvånad om de behöver mig som extra personal i sommar – förra sommaren jobbade jag ju också. Och jag verkar vara deras förstaval när det gäller att anställa någon – inte mig emot! Så är alltså läget nu. Vi ska väl prata lite närmare om detaljer och så i dag, men jag har redan kontaktat min arbetsförmedlare och bett honom avbryta kursen. Tack och lov!

Visst, det är fortfarande problem i livet vad gäller smärta och sjukdom, men det här är en stor sten som faller från bröstet. Jag får jobba, anpassat, och slipper bry mig om Arbetsförmedlingen och idiotiska utbildningar.

* Stor ironi. Jag har hatat varenda minut.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/lite-goda-nyheter/

20 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Malinjanuari 24, 2013 kl. 08:45
  • Svara

  Ja, hurra! 🙂

  1. Wohoo!!

  • Tatianajanuari 24, 2013 kl. 09:04
  • Svara

  Åh, vad jag blir glad för din skull !
  Kram

  1. Tack snälla, det är perfekt! Kram!

  • monicaschjanuari 24, 2013 kl. 09:20
  • Svara

  Välförtjänt!

  1. Tackar! 🙂

  • Annkijanuari 24, 2013 kl. 09:27
  • Svara

  Härligt och grattis !

  1. Tack så mycket!

  • aggijanuari 24, 2013 kl. 09:42
  • Svara

  Och jag är glad att jag lärt känna dig lite iaf 🙂

  1. Detsamma! Ses gärna fler gånger också!

  • Farsanjanuari 24, 2013 kl. 09:53
  • Svara

  Bara att gratulera, jag kommer gärna och firar!

  1. Tack! Ska ha fest på lördag, tyvärr bara för ungdomar, men vi firar en annan gång!

  • Monica/handbrutenjanuari 24, 2013 kl. 11:36
  • Svara

  Stort Grattis Klara! Det där klarade du bra. 🙂
  Skönt för dej att slippa kursen, den roliga och mycket lärorika ….

  1. Verkligen skönt! Tack så mycket!

  • Tofflanjanuari 24, 2013 kl. 15:04
  • Svara

  F*n va kul!!! Grattis! 😛

  1. Tack! Så bra det kunde bli! 🙂

  • Tinejanuari 24, 2013 kl. 15:08
  • Svara

  Grattis!

  1. Tack så mycket!

  • Karolinajanuari 25, 2013 kl. 11:32
  • Svara

  Yabadabadooo! Grattis och lycka till!

  1. Tack så mycket! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.