Nya underkläder!

Har varit och hämtat den finaste presenten i goodiebagen från eventet på Feminint.se tidigare i vintras! De har en underbar liten butik på Sibyllegatan, som jag frekventerar då och då. Ingenting för en tom plånbok, men inte heller så dyrt att man inte vill köpa sakerna! Alla vi som var inbjudna fick ett set med BH och trosa, till ett värde av 1.458 kronor (!), från Simone Pérèle.

BH-set från Simone Pérèle från Feminints event. Avant Premiere Lingerie.

Helt underbart, i härlig mjuk spets. Perfekt för den som inte vill välja mellan att vara snygg och ha något skönt på sig. Det heter “Avant Premiere, push up bra and panty in natural color“, för den som är intresserad, och finns även till salu i butiken. Tack, Feminint!

Jag brukar inte ha riktigt så exklusiva saker under kläderna sedan jag gick sönder, och plånboken sakta men säkert började krympa. Men det är ändå något som känns riktigt lyxigt, och som faktiskt gör att man känner sig lite finare och kvinnligare om man har en dålig dag. Allt som piggar upp hjälper ju, och även om det “bara” är lyxiga underkläder en onsdag så är det bra. Jag tror inte att älskaren R klagar heller, bäst jag kollar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/nya-underklader/

2 kommentarer

    • Karolinajanuari 7, 2013 kl. 20:18
    • Svara

    Vilken goodiebag! Lyx, det är du värd!

    1. Tack! Det kanske verkar töntigt om man är frisk och kry, men roliga, onödiga saker piggar verkligen upp lite ibland! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.