Nyårsfest

Huu, jag är fortfarande lite trött efter vår nyårsfest! Det blev helt lagom i går med en lite mindre fest, och kul blev det! Vi käkade en helt ofancy, simpel nyårsmeny och blev proppmätta, det dracks drink, vin, kaffe och rom. Innan gästerna dök upp skulle älskaren R testa ett paraply, och han gjorde det genom att tända på det. Ehh… Det brann bra, och fort! Som tur var stod jag vid diskbänken (inte fastkedjad).

Drinkparaply. Eldade upp ett paraply på vår nyårsfest

Tänker inte gå in i detalj på vad vi gjorde hela kvällen, förutom det som hände kring midnatt. De hade med sig två såna där thailändska ljuslyktor som vi skulle tända. Tanken är ju att de lyfter och seglar iväg så fint, men riktigt så blev det inte här. Den första gick helt åt helvete, den ville inte lyfta alls. Till slut trodde vi att den gjorde det, men den fastnade på utsidan av grannens balkongräcke och tog eld! Hjälp! Peta ner, släcka, fort. Vatten fanns inte i närheten, men vad fanns det i stället? Jo, bubbel. Som tur var slocknade det på en gång, det var ingen stor brand. Den fick ligga i snön en stund och vila, men den var körd.

Nytt försök, långt ifrån. De jävlarna ville inte lyfta! Två ingenjörer höll på, följde instruktionerna utan att ”förbättra” något, men det gick inte heller. Stod och garvade på sidan, åt två svärande karlar, varav den ena (R) i kalkonhatt, som inte får upp en lykta trots att det flög mängder av dem ovanför oss. Haha!

De sämst spenderade 80 kronorna so far i år, i alla fall! Det blev en hel del muttrande från herrarnas håll, för att de inte fick till det. Och en hel del skratt från andra håll! Vår nyårsfest blev inte så lång, men efter att de gått satt vi uppe ett tag i alla fall. Bäljade lite vatten och så… Gick ändå upp före tio i morse, men har inte gjort många knop i dag. Det blir det ändring på i morgon, minsann! Hur var din kväll?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/nyarsfest/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjanuari 1, 2013 kl. 19:22
  • Svara

  Jag var trött och klen men vi åt gott. Däremot sket vi i vår thailändska lykta – jag orkade inte gå ut och dessutom regnade det.
  God fortsättning på det nya året! 😛

  1. Lika så bra, tydligen! 😀 Tack detsamma!

  • Tatianajanuari 3, 2013 kl. 12:04
  • Svara

  Det var fler som hade problem med lyktorna .Om det nu är till någon tröst 🙂

  1. Hahaha, kan tänka mig det! Förmodligen ingen tröst för ingenjörerna, men det var kul att se på spektaklet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.