Osynlig

Vad skulle du göra om du kunde vara osynlig? Jag skulle nog se till att få ihop tillräckligt med pengar så att jag slipper jobba resten av livet, för det kan jag ju ändå inte, och det finns ju inte någon som verkar vilja hjälpa mig reda ut det. Om inte Vårdcentralen vet var de ska remittera mig, och ändå glömmer eller struntar i att skicka remisser till någon annan som kanske vet, så vet inte jag hur jag ska gå vidare. Det är ju inte så jäkla lätt. Så jag skulle helt enkelt se till att fixa så mycket pengar att jag inte behövde bry mig om Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan.

Jag tror att de flesta skulle göra det. Andra kanske skulle spionera på folk, eller i alla fall på något sätt skaffa sig fördelar inför tiden man inte kunde vara osynlig längre. Sen finns det tydligen de som inte riktigt tänker som alla andra. Som Sonja från Abisko, som uttalade sig i Kamratposten om att vara osynlig.

Jag skulle gå och ta saker på bus. Sen skulle jag kidnappa folk och begrava ner dem i jorden. Sen skulle jag knycka en massa pengar. Jag har alltid önskat att jag kunde vara osynlig.

Hahaha! Kidnappa folk och begrava ner dem i jorden? Kanske lilla Sonja fick besöka skolkuratorn efter att det här kom fram? Jag kan i alla fall tänka mig att det här uttalandet har förföljt henne resten av livet. Hon kanske har fullföljt sin dröm utan att vara osynlig, vem vet…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/osynlig/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Annkijanuari 8, 2013 kl. 19:57
  • Svara

  Skulle nog också fixa pengar, men även spionera på äldrevården för att se vad som händer när inte anhöriga är i närheten

  1. Åh, bra idé! Det hade varit roligt att se. Och på charkavdelningen på Ica. :mrgreen:

  • Tatianajanuari 9, 2013 kl. 15:38
  • Svara

  Jag skulle fixa pengar ..och roffa åt mig mycket av NK:s dioravdelning. Och så skulle jag nypa dumma människor. Muhahaha

  1. Hahaha! Det skulle nog jag också passa på att göra! :mrgreen:

  • Farsanjanuari 9, 2013 kl. 23:33
  • Svara

  Jag skulle hårdkoka äggen i en kartong och ställa tillbaka i affären.

  1. Då har du tur, för det kan man göra utan att vara osynlig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.