Paketöppning

Det var lite julafton med paketöppning här i går kväll. Jag fick lite solskydd från Proderm – tävlingen de har är förresten förlängd till och med på söndag, så det är fortfarande inte för sent att vinna. Älskaren R hade beställt 15 kilo böcker, och det var ingenting man hittar på topplistorna direkt.

Bokpaket från Adlibris och solskydd från Proderm

 

Atomtorg, portharar & Hitlerslussar“, “How to disappear“, och “Fånga platsen” känns inte direkt som storsäljare, men de verkade finnas i lager – det gick fort att få dem. Socialrealism, industrisverige,  slagsmål och ekonomi, kanske inte riktigt min kopp te, även om i alla fall ett par av böckerna verkade intressanta. Det var inte en enda skönlitterär bok i den där kartongen, för de lär man sig ju inget av – enligt honom. Nej, inte på långa vägar lika mycket som av de här, men kanske något i alla fall. Dessutom är skönlitteratur betydligt mer lättläst!

Ska prova solskyddet någon dag, även om det kanske dröjer till sommaren innan jag får ordentlig användning för det! Kanske skjuter upp någon rynka eftersom jag jobbar framför datorn, och det vore ju inte så dumt. Bara för att jag känner mig lastgammal behöver jag ju inte se ut att vara det…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/paketoppning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.