Planering för dejt

Iskallt! Ska ge mig ut på stan med älskaren R strax, det blir dejt! I min värld planerar jag inte dejten själv, men så har det blivit nu. Helst ska det ju innehålla någon form av överraskning också, kanske att vi ska gå och käka på något ställe jag inte känner till, eller att vi går och gör något. Jag har i alla fall fått bestämma lite själv (suck), och även om det blir bra (såklart) så saknar jag att någon annan planerar.

Det är en av nackdelarna med att inte vara så frisk, alla andra vill alltid att jag bestämmer. Nej tack, jag vill också få förslag och bli överraskad ibland. Jag har bara ont, det betyder inte att jag alltid måste hitta på saker. Hur som helst, mat blir det, och bio blir det. Har bokat bord på någon Creperia (heter det så?), så det blir både galetter och crepes.

Jag har inte gjort någon backup-plan, och tänker inte göra det heller. Jag ville helst ha en traditionell dejt, där R hittar på något, men så blev det alltså inte. En gång när vi var på dejt hade han planerat in ett restaurangbesök, och när vi kom dit fanns inte restaurangen kvar…

Så illa ska det nog inte gå eftersom vi har en bordsbokning, men jag är aningen skeptisk. Då var det i och för sig inte hans fel, men det blev lite pannkaka (höhö) av alltihop! Om allt går åt skogen blir det i alla fall bio, så får jag mula i mig popcorn i stället. Vad händer hos dig en lördag kväll som denna?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/planering-for-dejt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.